Güncel Çalışan Executor (Scriptleri kullanmak için indirin)

Evon

Adopt Me Script | Auto Farm Cheat , Auto Cashout & More -2024

 Adopt Me Script | Auto Farm Cheat , Auto Cashout & More 


Script Link: https://linkperisi.com/link/7p45o3

Yüklü olan Reklam Engelleyicinizi kaldırınız. Aksi takdirde link çalışmayacaktır.

Birçok kullanışlı özelliğe sahip olan ve artık en iyilerden biri olarak kabul edilebilecek yeni roblox Adopt Me betiği. Özellikler arasında: Bebek Otomatik Çiftliği, Evcil Hayvan Otomatik Çiftliği, Otomatik Nakit Çıkışı, Anti AFK, Anti Rapor, Uçma, Yürüme Hızı, Atlama Gücü, Gökkuşağı Yolu, Inf Jump ve daha fazlası. Bu oyunun hayranlarına, web sitemizde ücretsiz olarak mevcut olduğu için bu betiği indirmelerini gerçekten tavsiye ediyoruz.


Tüm özellikleri iyi çalışıyor ve script anahtar aktivasyonu gerektirmiyor. Muhtemelen şimdiye kadar birçok yeni betik olduğunu fark etmişsinizdir. Bloxi #0001 tarafından oluşturulan bu betik gibi bazıları gerçekten oldukça ilginç. Bu betik birçok kullanışlı özelliğe sahip ve şu anda en iyilerden biri olarak kabul edilebilir. Özellikler arasında: aby Auto Farm, Pet Auto Farm (requires pet classes), Auto Cashout

Tanıtım ve Yapılış Videosu: 


Adopt Me Script'in Özellikleri ;
  • Auto Farm
  • Auto Cashout
  • And More!

Adopt Me, Candy Crush'ın yaratıcıları tarafından yaratılmış basit ve eğlenceli bir oyundur. Başlangıcından bu yana 24 milyondan fazla kez favorilere eklenmiştir. Bugüne kadar 23 milyardan fazla kez erişildi. Sizin de bu oyunu en az benim kadar beğeneceğinize inanıyorum. Oynamayı bitirdiğinizde, devam edin ve başka bir oyun oynayın!

Roblox'un deneyimli bir oyuncusuysanız, dışarıda milyonlarca Adopt Me komut dosyası olduğunu biliyorsunuzdur. Peki ya size en iyisinin bizde olduğunu söylesem? Şimdi size kendi Adopt Me scriptimizi sunuyorum. Çoğu Roblox oyununun aksine, birçok Adopt Me betiği vardır ve her birinin oyunu yapabilecek veya bozabilecek özel özellikleri vardır. Otomatik Çiftlik'ten sonsuz paraya ve daha fazlasına kadar aradığınızı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Sözü daha fazla uzatmadan, işte bugün kullanabileceğiniz bazı çalışan Roblox Adopt Me komut dosyaları.


Yorumlar